Google Analytics

Een van de belangrijkste uitgangspunten bij de inzet van online marketing is meetbaar resultaat. Je wilt immers exact weten wat je investering je oplevert.

Bij Brandgang zijn bewezen strategieën en meetbare resultaten onlosmakelijk met elkaar verbonden Met Google Analytics meten we onder andere je bezoekersaantallen, waar ze vandaan komen en wat deze kanalen je opleveren in omzet en leads. 

Ons meetplan houdt je op koers

Zodra de doelgroep en kanalen helder zijn, is het belangrijk een meetplan op te stellen op basis van je doelen en KPI’s. Door Google Analytics goed in te stellen kunnen we betrouwbare meetbare resultaten met elkaar bespreken. We maken inzichtelijk hoeveel bestellingen of leads je genereert, hoe vaak iemand op een button of een menu-item klikt, hoe ver iemand scrollt op je website en op welke pagina’s of in welke fase in het bestelproces iemand afhaakt op de website. Deze inzichten zijn belangrijk om je website en conversies te optimaliseren.

Resultaten waar je iets aan hebt

Samen met jou richten we Google Analytics zodanig in dat we betrouwbare meetbare resultaten met elkaar kunnen bespreken. Bijvoorbeeld hoe vaak iemand op een button of een menu-item klikt, hoe ver iemand scrollt op je website en op welke pagina’s of in welke fase in het bestelproces iemand afhaakt op de website.

Volledige integratie met Google Tag Manager

Brandgang verzorgt de volledig intergratie van Google Analytics met Google Tag Manager en Google Data Studio. Met een juiste integratie kunnen we bezoekers en resultaten betrouwbaar meten en afzetten tegen de doelstellingen. Omdat we de resultaten constant voor je monitoren, kunnen we tijdig bijsturen waar en wanneer dat nodig is. 

Direct meetbaar resultaat?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Inzicht in resultaten uit online investeringen?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy
  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl