Hubspot

HubSpot

Automatiseer jouw marketing- en saleskanalen vanuit één omgeving

Verdwaal jij dagelijks in verschillende systemen en workflows? Staan leads, opportunities en klantdata verspreid over verschillende excellijsten? Overweeg dan eens om HubSpot te integreren in je organisatie. Door alle workflows en data geordend in een systeem te zetten, krijg je een duidelijk overzicht.

Denk bijvoorbeeld aan inzicht in de tussenstand van sales en alle contactmomenten met kwalitatieve leads. En het mooiste van alles: je kunt jouw marketing én salesactiviteiten bundelen en alles automatiseren. Zo voorkom je fouten en verspil je geen tijd aan administratie. Uiteindelijk doel? Efficiënter werken tussen marketing, sales en service. De groei in deals én dealwaarde met een hogere tevredenheid en loyaliteit onder klanten.

HubSpot Marketing Hub

Krijg overzicht van alle resultaten van je marketing- en contentactiviteiten. En automatiseer je (online) marketingproces.

HubSpot Sales Hub

Breng vanuit één salestool alle gegevens samen in een gebruiksvriendelijk, krachtig CRM-platform waar je hele team dol op zal zijn.

HubSpot Service Hub

Klantcontact is key, dus overtref de verwachtingen met HubSpot Service. Val op met snelle klantenservice en automatische opvolging.

HubSpot CMS Hub

Bouw jouw volledige website in HubSpot en krijg inzicht in bezoekersgedrag, ontvang tips over SEO, experimenteer en optimaliseer.

Jouw bedrijfsprocessen stroomlijnen met HubSpot?

Neem gerust contact op met Ferdi de Been, HubSpot Consultant bij Brandgang.

Brandgang Ferdi gele achtergrond

Succesvolle cases