Marketing automation

Marketing automation

Integreer en automatiseer jouw online marketingkanalen

Als organisatie gebruik je vaak veel systemen door elkaar heen. Een CRM-systeem met contacten, e-mail software voor nieuwsbrieven, sales pipelines en een systeem om social media berichten in te plannen. Marketing automation helpt je met het combineren van deze tools en het inrichten van automatische processen.

Meetbare ROI met behulp van automation

Bij branding is niet direct iedere euro te herleiden naar een resultaat, wat bij een advertentiecampagne bijvoorbeeld wel het geval is. Hierdoor lijkt het soms een ‘wollig’ verhaal. Maar ook branding kan je meten, testen en verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan een groei in het aandeel direct verkeer en organisch verkeer of een stijging van de mate van engagement op social media.

Daarnaast kunnen we de investering van Branding in HubSpot onderbrengen onder ‘Campagnes’. Binnen campagnes in HubSpot krijg je alle investeringen te zien van een volledige online marketingcampagne. Denk daarbij ook aan traffic en lead campagnes. Zo krijg je een betrouwbaar beeld van de kosten per lead (CPL). In samenwerking met de Sales Hub van HubSpot kunnen we zelfs de opbrengst zien van campagnes, door deals en dealwaarde te koppelen aan de lead. Zo heb jij écht inzicht in de opbrengst van je marketingefforts.

Direct meer resultaat uit online marketing?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Succesvolle cases