Online marketing bureau Eindhoven

In Eindhoven laten we merken groeien.

In Eindhoven bouwen wij aan merken. Wij zijn een online marketing bureau in Tilburg en Veghel. Dagelijks werken we aan een betere online vindbaarheid voor bedrijven en organisaties. In begrijpelijke taal gidsen we je van strategie en doelstellingen naar meetbare resultaten. En of het nu draait om meer zichtbaarheid of het genereren voor meer leads of verkopen. Voor ieder bedrijf hebben we een plan op maat.

Een online marketing bureau in Eindhoven dat met je meedenkt

Om je online zichtbaarheid te verbeteren wordt er in onze visie vaak nog te vaak gesproken over het behalen van nummer 1 posities in Google. Maar het huidige online landschap is zoveel meer dan enkel adverteren via Google.

Bij Brandgang kijken we eerst naar je organisatiedoelstellingen, het verhaal van je merk en persoonlijkheid. Daarbij houden we rekening met de fase waarin je bedrijf zicht bevindt met online marketing. Als we dit duidelijk in kaart hebben gebracht denken we pas in kanalen en middelen. Dat maakt ons online marketing bureau in Eindhoven uniek: we brengen je communicatie, doelstellingen en marketingactiviteiten met elkaar in lijn.

We combineren online marketing kanalen voor een optimale ROI

Bij Brandgang kijken we niet alleen naar de korte termijn, maar hebben we een duidelijke lange termijn visie. Naast korte termijn doelen, kijken we ook naar hoe we online je merk (nog) beter kunnen positioneren ten opzichte van je concurrenten. Ons team van outperformers kunnen je helpen op het gebied van social media advertising, zoekmachineoptimalisatie, SEA, content marketing en het verbeteren van je data in Google Analytics

online marketing campagnes voor sales en branding
Branding vs. performance marketing: je omzet en bekendheid meetbaar vergroten

Helder en transparant inzicht in online performance

Als bedrijf wil je weten waar je in investeert en wat het oplevert. Daarom bouwen we een resultaten dashboard in Google, waarin je 24/7 kan zien wat je investeringen opleveren. Zo ben je niet meer afhankelijk van een maandelijkse rapportage van een online marketing bureau en kan je resultaten inzien wanneer je wilt. Daarnaast is het dashboard eenvoudig te delen met andere stakeholders in je bedrijf. 

Direct aan de slag met online marketing?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking of kom langs in ons online marketing bureau in Veghel – Verlengde Doornkade 18. Snel even bellen kan natuurlijk ook: 013 203 2190

Wil jij jouw online marketing naar een hoger niveau tillen?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy
  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar”

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl