Online marketing bureau Tilburg

In Tilburg bouwen wij aan online marketing campagnes die converteren.

Ben jij met je bedrijf actief in de omgeving Tilburg? Brandgang is een online marketing bureau in Tilburg en Eindhoven (Veghel). Met onze bewezen performance marketing strategie zetten we merken op de kaart. In begrijpelijke taal gidsen we je van strategie en doelstellingen naar meetbare resultaten. 

Wij zijn een online marketing bureau in Tilburg dat je snapt

Online marketing wordt in onze visie te vaak gezien als spreadsheet-wisdom. Terwijl het zoveel meer is. Het is niet langer alleen gezien en gevonden worden. Je bent natuurlijk niet de enige. Het gaat ook om je verhaal, je beeld, je persoonlijkheid. Dat maakt ons online marketing bureau uniek: we brengen je merkstrategie, contentstrategie én campagnes met elkaar in lijn.

Daarbij houden we het bewust meetbaar en menselijk. Want onder de streep zijn het mensen die je wilt bereiken en raken. En of je doelgroep nu bestaat uit mannen of vrouwen, mensen onder de dertig of boven de vijftig of personen met een specifieke hobby of verzamelwoede, we weten op effectieve, creatieve en opvallende manieren gericht de netvliezen te vinden die je zoekt

Naadloze combinatie van online marketing kanalen

Bij Brandgang bouwen we aan groei van je merk. Naast conversiedoelen, kijken we ook naar hoe we online aan je merk kunnen bouwen. Daarvoor combineren we het beste van alle kanalen naar één totaalbeleving waar jouw klant onderdeel van wil uitmaken. Met social media advertising, advertenties op Google – SEA, zoekmachine optimalisatie – SEO, en video en displayadvertising in samenwerking met toffe content zorgen we dat je merk onder de aandacht komt én blijft.

online marketing campagnes voor sales en branding
Branding vs. performance marketing: je omzet en bekendheid meetbaar vergroten

Real-time inzicht in je online marketing campagnes

Met Brandgang heb je 24/7 inzicht in online resultaten en de status van je doelen. Het Google Data Studio dashboard dat we voor je inrichten, laat zich bovendien eenvoudig delen met andere stakeholders binnen je organisatie. Zo ben je niet meer afhankelijk van handmatige analyses. Dat scheelt je een hoop tijd.

Werken aan online marketing met een bureau waar je nooit weg wil?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Wil jij jouw online marketing naar een hoger niveau tillen?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy
  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar”

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl