Performance strategie

Brandgang houdt je marketing menselijk en meetbaar.

Om je merkbekendheid en omzet te vergroten, stellen we je om te beginnen een aantal vragen. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Wie zijn je concurrenten? Waar maak je het verschil? Op basis van de antwoorden bepalen we samen een strategie en gidsen we je in begrijpelijke taal van doelstelling naar meetbare resultaten. 

Van strategie naar resultaat

In het strategisch groeiplan dat we samen met je opstellen kijken we onder meer naar 

 • de missie van je bedrijf;
 • je merkidentiteit;
 • je kernactiviteiten;
 • je doelgroep of persona’s;
 • de toegevoegde waarde die jij en je merk te bieden hebben.

Een drietal doelen gaan we concreet invullen. Allereerst de kortetermijndoelen (< 1 jaar). In het verlengde daarvan de langetermijndoelen (3-5 jaar) en tot slot het ‘Big Hairy Audacious Goal’ (10+ jaar).  Vervolgens gaan we per online kanaal een succesvolle strategie uitrollen om je bekendheid te vergroten en positieve associaties met je merk, producten en diensten te creëren. 

Rendement op investeringen als succesmetriek

Online campagnes meetbaar maken gaat bij ons verder dan enkel je mediabudget afzetten tegen de opbrengsten. Zo nemen we ook de (arbeids)kosten voor het opzetten en optimaliseren van campagnes mee in onze formule.

Bouwen aan groei van je merk

Naast conversiedoelen, kijken we ook naar hoe we online aan je merk kunnen bouwen. We leggen hierbij de nadruk op hoeveel mensen in aanraking zijn gekomen met een online uiting via bijvoorbeeld social media advertising. Daarnaast focussen we op het opwekken van vertrouwen onder de doelgroep, likeability creëren en positieve associaties met je product of dienst. Kortom, we zorgen met onze online performance strategie dat jouw bedrijf op korte en lange termijn groeit.

online marketing campagnes voor sales en branding

Branding vs. performance marketing: je omzet en bekendheid meetbaar vergroten

Resultaten dashboard

Met Brandgang heb je 24/7 inzicht in online resultaten en de status van je doelen. Het Google Data Studio dashboard dat we voor je inrichten, laat zich bovendien eenvoudig delen met andere stakeholders binnen je organisatie. Zo ben je niet meer afhankelijk van handmatige analyses. Dat scheelt je een hoop tijd.

Wil jij ook een online strategie die werkt?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Direct aan je online performance werken?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

 • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

  Jurgen Buuts
  Eigenaar - Calmzy
 • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar”

  Reinald Gerritsen
  Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl