Resultaten Dashboard

24/7 inzicht in resultaten met Google Data Studio.

Brandgang maakt online marketing meetbaar. Dat is echter maar een deel van onze belofte om je online marketing minder ingewikkeld te maken. Het analyseren van alle resultaten van diverse platformen zoals Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads en marketing automation is namelijk vaak tijdrovend werk. Daarom laten we je al deze data op één centrale plek analyseren.

Bespaar tijd met Google Data Studio

Wij bouwen real-time dashboards op maat in Google Data Studio. Zo zie je in een oogopslag wat de prestaties zijn van al je online marketingactiviteiten. Dat bespaart een hoop tijd. We gidsen je door je eigen Google Data Studio dashboard, dat 24/7 in te zien is. Zo ben je niet langer afhankelijk van tijdgebonden en tijdrovende handmatige rapportages. 

Iedereen zijn eigen data

Voordat we starten met online marketing stellen we eerst een performance strategie op. Hierin bepalen we met elkaar onder meer de doelen en KPI’s van online campagnes. Deze implementeren we in het dashboard. Zo heb je niet alleen 24/7 inzicht in de prestaties van online campagnes, maar zie je ook direct de actuele status van je doelen en KPI’s.

Omdat verschillende stakeholders verschillende behoeftes hebben op het gebied van data, bouwen wij resultaten dashboards op maat voor iedereen binnen je organisatie. Daarnaast is het mogelijk om een dashboard op te slaan als .pdf en deze per e-mail te sturen inclusief een extra toelichting op de resultaten.

Wil jij meer grip op online performance?

Wij vertellen je graag meer over hoe we jouw online marketing inzichtelijk en beter maken.

Wil jij inzicht in je online uitgaven?

Wij vertellen je graag meer over hoe we ROI inzichtelijk maken. 
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy
  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar”

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl