Search Engine Advertising (SEA)

Door strategisch en doelgericht te adverteren waar je doelgroep is, laten wij je advertentiebudget voor je werken.

Met SEA adverteer je op zoekmachines zoals Google en Bing. Ieder platform biedt veel mogelijkheden om omzet te genereren, maar de concurrentie is vaak groot. Zonder goed vooronderzoek en plan van aanpak is er een reële kans dat je teveel betaalt voor een klik, of dat conversies achterblijven. Je rendement is dan lager dan het zou kunnen zijn.

Performance als uitgangspunt bij SEA

SEA is bij Brandgang één van de specialiteiten van het huis. We vertellen je graag over onze performance aanpak, waarmee we zoekwoorden en advertenties naadloos laten aansluiten op het zoekgedrag van jouw potentiële klanten. We geven je onder meer vooraf een concreet beeld wat er moet gebeuren om het gewenste aantal klikken en conversies te halen. Allemaal met één doel: jouw bedrijf laten groeien!

SEA met intensive care

Omdat SEA-campagnes voortdurend in beweging zijn, zijn wij dat ook. We monitoren al je campagnes van A tot Z. Iedere kans die zich onderweg voordoet om resultaten verder voor je te optimaliseren grijpen we aan. Alle tweaks en resultaten zijn meetbaar en 24/7 inzichtelijk, zodat je niet langer overgeleverd bent aan tijdrovende, handmatige rapportages. Kortom, in een transparante samenwerking leggen we de focus op wat SEA je oplevert. 

Daar zijn waar je klanten zijn

Afhankelijk van je doelstellingen kijken we welke diensten we binnen SEA inzetten en welke zoekwoorden en doelgroepen daar het beste bij passen. Deze diensten voegen we toe middels de volgende globale strategie:

The Buyer’s Journey

Wil jij ook snel beter vindbaar zijn?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Direct werken aan je online performance?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar”

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl
  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar Calmzy