Social Media Advertising

Adverteren op socialmediakanalen is een effectieve manier om jouw merk, product of dienst op het netvlies van je doelgroep te krijgen.

Social media is namelijk bij uitstek geschikt om gericht te targeten op specifieke kenmerken van jouw doelgroep. Denk hierbij aan leeftijdsgroep, geslacht, interesses, functies en branches. Zo kun je in relatief korte tijd bouwen aan een sterk merk met een positieve impact op traffic en conversie.

Bouw aan een sterk merk

Onze aanpak gaat veel verder dan af en toe een bericht promoten. Samen met jou kiezen we voor een strategische aanpak. Zo gaan me met een duidelijke doel voor ogen socialmedia-advertenties opzetten.

Behalve dat we je merk in de spotlight zetten en vindbaar maken, zorgen we ervoor dat jouw doelgroep gaat praten over je merk. Potentiële klanten kopen namelijk sneller een merk dat ze kennen, waar ze over lezen of waar ze over kunnen praten. Tijd is hierin een factor van belang. Het kan zijn dat jouw potentiële klant jouw product of dienst niet vandaag nodig heeft. Naast het creëren van behoeftes, zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep zich jouw merk herinnerd op momenten dat het ertoe doet.

Zijn waar je moet zijn

Met retargeting is het mogelijk om bezoekers die je website hebben bezocht (opnieuw) advertenties te laten zien op bijv. Facebook, Instagram of LinkedIn. Hierdoor ben je continu zichtbaar voor een doelgroep die jouw merk, product of dienst al kent. Maar pas op: je doelgroep heeft niets aan advertenties voor bv. een stofzuiger die ze net hebben gekocht.

Door advertenties slim op te zetten en kopers uit te sluiten, krijg je bij ons retargeting op het hoogste niveau. Zo retargeten we niet alleen op website bezoek, maar ook op betrokkenheid bij je advertenties (alle likes, reacties), videoviews of offline gebeurtenissen zoals aankopen in winkels, telefonische bestellingen of boekingen.

Benut de unieke kracht van ieder social media kanaal

Socialmedia-advertenties kunnen je helpen om je organisatiedoelen te realiseren. Belangrijk is om gebruik te maken van de unieke eigenschappen van ieder kanaal. LinkedIn Ads is bijvoorbeeld effectief om leads te genereren. Snapchat en Instagram zijn daarentegen zeer geschikt om jongere doelgroepen te bereiken. Wij kunnen jouw merk laten groeien op alle socialmediakanalen. Denk hierbij aan Facebook, Instagram. LinkedIn, Snapchat, Pinterest, Youtube en Twitter.

Wil jij jouw merk laten groeien?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Wil jij jouw social media naar een hoger niveau tillen?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl
  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy