Video & Display Advertising

Dat een beeld meer zegt dan duizend woorden is om alle goede redenen een bekend cliché. En één die zich bovendien eenvoudig laat vertalen naar video en display advertising.

Mensen bekijken eerder een video dan dat ze een lange tekst lezen. Bovendien blijft de boodschap van een video langer hangen. Cijfers wijzen uit dat de impact tot 60% hoger is in vergelijking met een tekstadvertentie met een afbeelding. Video en display zijn dus belangrijke middelen om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen én te houden.

In beeld op alle kanalen

Video advertising is met name geschikt om je merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Vandaar dat je deze vorm vaak tegenkomt op de bekende socialmediakanalen en YouTube. Deze druk bezochte plekken hebben als bijkomend voordeel dat je videoboodschappen kunt toespitsen op specifieke doelgroepen. Brandgang communiceert met korte video’s en animaties sterke boodschappen op de schermen van je doelgroep, zodat je niet alleen onder de aandacht komt, maar ook blijft.

Blijf top of mind

Met display-advertising verwerk je afbeeldingen of video in je boodschap. Deze vorm is met name geschikt als awareness en retargeting de doelen zijn. Via onze bewezen online performance strategie vergroten we je bekendheid hij specifieke doelgroepen en laten we mensen herhaaldelijk, maar niet te vaak, in aanraking komen met je merk, product of dienst. 

Meer weten over onze aanpak?

Neem gerust contact met ons op voor een (digitale) kennismaking.

Onder de aandacht komen bij je publiek?

Wij vertellen je er graag meer over.
Bel 013 -20 32 190 of:

  • “Door Brandgang hebben we met onze social media campagne 4 keer zoveel aanvragen gehad als vorig jaar

    Reinald Gerritsen
    Manager Marketing & Operations - Pluimen.nl
  • “Door Brandgang is het conversiepercentage via SEA met 67% gegroeid”

    Jurgen Buuts
    Eigenaar - Calmzy